Skip to main content

Despre baschet, copii, părinți și satisfacții

Despre baschet, copii, părinți și satisfacții

Despre baschet, copii, părinți și satisfacții

Vara aceasta - care e cam pe terminate, din păcate - am lucrat mult cu copiii noștri de la Gheparzii. Spun “ai noștri” pentru că ne-am atașat de marea majoritate dintre ei, deja avem mulți copii “ai noștri”, suntem o familie din ce în ce mai numeroasă, fericită și cu multe realizări! Tare mândri suntem de copiii noștri!

Am intrat în contact cu familii minunate, cu părinți dornici să-și încurajeze și să-și susțină copiii, nu doar pe drumul lor spre performanță în baschet, ci și în încercările lor - uneori anevoiase - de a-și găsi calea, de a-și face auzită “Vocea” și de a fi din ce în ce mai încrezători în “steluța” lor și în forțele proprii!

Cum să nu fii încântat?! Mi se umple sufletul de bucurie când întâlnesc astfel de Oameni!
Astfel de oameni sunt cei care vor trimite în lume copii care vor deveni adulți puternici, responsabili. Care vor ști că în viață nimic nu se obține fără implicare, muncă, efort, uneori chiar lacrimi... dar cât de bune sunt lacrimile când ajung să curgă de bucuria reușitei! Reușita care apare neîndoielnic, pentru că, până la urmă, ce este succesul? Împlinirea menirii proprii, aș zice, printre altele; și sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când știi că ai obținut ceea ce ți-ai dorit, urmând consecvent un scop!

Pe acești copii “ai noștri” încercăm să îi pregătim sub toate aspectele; mens sana in corpore sano!

Suntem onorați să fim obligați să ne ridicăm la înălțimea talentului, inteligenței și pasiunii copiilor noștri!

Mulțumim!

(0) Comments