Skip to main content

Interviurile GHEPARZII, episodul 1 - Ghiță Mureșan: ”Drumul meu spre NBA”

Interviurile GHEPARZII, episodul 1 - Ghiță Mureșan: ”Drumul meu spre NBA”

GHEPARZII continuă cu noi proiecte online, fapt determinat de situația prin care trece societatea noastră și care ne obligă la distanțare socială. Cum nu putem sta cu mâinile încrucișate și să așteptăm să treacă pandemia, ne-am gândit că această perioadă este o bună oportunitate de a progresa pe alte planuri decât cel strict sportiv. 

Inițiem așadar o serie de discuții online cu sportivi profesioniști, antrenori sau specialiști în diverse domenii care să ne împărtășească din experiența lor! Marcel Țenter va fi gazda acestor discuții, totul putând fi urmărit live pe canalul de Youtube GHEPARZII (CLICK AICI). Fiecare întâlnire se va încheia cu o sesiune de întrebări, pe care sunteți invitați să le adresați invitatului prin intermediul chat-ului de pe Youtube, cele mai interesante întrebări urmând să fie discutate de Marcel Țenter cu invitatul său. 

Toți sportivii și antrenorii care au colaborat în vreun fel cu proiectele GHEPARZII sunt bineveniți, vă veți putea abona gratuit (subscribe) la canalul nostru de Youtube, urmând astfel să fiți anunțați de programarea fiecărei întâlniri. Interviurile sunt, însă, deschise oricărui iubitor de baschet!

Primul oaspete al lui Marcel Țenter va fi singurul român care a evoluat în cea mai puternică ligă de baschet din lume, Ghiță Mureșan! Big Ghitza ne va descrie pas cu pas drumul său spre NBA! Așadar, nu ratați întâlnirea-eveniment, fie că sunteți sportivi, părinți sau antrenori!

Interviul va fi live joi, 16 aprilie, ora 19 (ora României), pe canalul nostru de Youtube: CLICK AICI.

(0) Comments