Skip to main content

Program de individualizare continuă la București

Program de individualizare continuă la București

Program de individualizare continuă la București

În urma numeroaselor solicitări venite de-a lungul timpului, GHEPARZII demarează un program de individualizare continuă în București, un pas firesc înspre atingerea dezideratului nostru, acela de a oferi un aport de calitate în pregătirea juniorilor.

Programul GHEPARZII la București se va derula în în general în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10 și 12, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 165, din Aleea Slătioara nr. 8, Sector 4, București. Programul de antrenamente va fi elaborat de către coordonatorul GHEPARZII, Marcel Țenter, iar ședințele de antrenament vor fi conduse de antrenorul Alin Săftel (foto).

Marcel Țenter, fondator GHEPARZII:

Programul nostru încearcă să ajute orice jucător dornic de progres, indiferent de locația lui. În acest sens, ne extindem activitatea și în București, unde dorim să instituim un loc în care sportivii să găsească constanță și profesionalism. Așadar, orice jucător care intră în programul GHEPARZII, indiferent că este din București, Cluj sau Târgu Mureș, va beneficia de aceleași concepte și tipuri de antrenamente, bucurându-se de valorile transmise de antrenorii noștri. Vă așteptăm la sală!

Alin Săftel, antrenor GHEPARZII:

Sunt foarte bucuros că programul lui Marcel Țenter, GHEPARZII, îmi dă oportunitatea de a lucra cu copiii, de a-i ajuta să progreseze folosind aceste conceptele care deja au dat rezultate. Sunt foarte nerăbdător să începem lucrul!

Așadar, începând din luna martie, sportivii din București, atât cei care au avut deja legătură cu programele GHEPARZII, cât și alți doritori pot fi cuprinși în antrenamentele de individualizare contactându-ne fie pe e-mail, la adresa bucuresti@gheparzii.ro, fie direct la antrenorul Alin Săftel, tel. 0762 117 861.

(0) Comments