Skip to main content

Despre noi

Cine suntem?

Suntem un grup de oameni entuziaști, care iubesc baschetul și care încearcă să dezvolte baza acestuia: perfecționarea tinerilor sportivi care își doresc marea performanță. 

Proiectul nostru îi cuprinde pe fostul antrenor al selecționatei naționale de baschet seniori a României, Marcel Țenter, pe doctorul lotului național de baschet seniori al României, dr. Răzvan Melinte, secretar al proiectului fiind dr. Isabelle Țenter, psihiatru și psihoterapeut. 

 

Ce dorim să realizăm? 

Ne propunem să aducem un aport de calitate în procesul de pregătire a juniorilor, accelerând astfel progresul lor și aducându-i mai aproape de desăvârșirea tehnică, fizică și mentală. 

 

Cum facem să ne îndeplinim obiectivul? 

Dorința noastră este de a veni în sprijinul juniorilor cu un program complex, ce ține atât de latura tehnică, cât și de cea atletică și de cea mentală.   

Prin antrenamente constante și cu un program de lungă durată, oferim o monitorizare complexă asupra progresului fiecărui jucător din cadrul proiectului, ajustăm modalitățile de antrenament în funcție de necesitățile individuale și consiliem sportivii, astfel încât jocul lor, în cadrul echipei lor, să devină complet și eficient. 

”Scopul acestui program este perfecționarea individuală, lucru care aduce în mod natural progresul jucătorului și sporirea șanselor de a obține performanțe sportive” - Marcel Țenter, despre programul Gheparzii


Vrei să devii mai bun? GHEPARZII te așteaptă!  

GHEPARZII

Primul an de GHEPARZII.
Ce am făcut până acum?

Primul an a fost unul extraordinar de încărcat pentru echipa GHEPARZII. Imediat după înființare, în ianuarie 2018, au început antrenamentele de individualizare pe care Marcel Țenter le susține la Cluj-Napoca și Târgu Mureș. În vară au urmat primele camp-uri, iar de atunci cererea a fost tot mai mare. Ne-am bucurat să lucrăm cu sportivi la Iași, București, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș și Sovata, dar și să participăm la acțiunile Federației Române de Baschet.

Sportivi în program +200
100% Complete
Camp-uri GHEPARZII 16
70% Complete
Orașe cu camp-uri GHEPARZII 5
90% Complete
Ore de antrenamente lunar 95
90% Complete
CINE SUNTEM?

ECHIPA GHEPARZII

Marcel Țenter
Marcel Țenter
Antrenor, fondator
dr. Răzvan Melinte
dr. Răzvan Melinte
Medic primar ortoped, Doctor în Științe Medicale
dr. Isabelle Țenter
dr. Isabelle Țenter
Medic psihiatru

Vrei să înscrii un sportiv la unul dintre camp-urile GHEPARZII?