Skip to main content

Branko Jorović la GHEPARZII Summer Camp

Branko Jorović la GHEPARZII Summer Camp

Branko Jorović la GHEPARZII Summer Camp

Camp-urile GHEPARZII din luna iunie s-au încheiat și suntem bucuroși de progresele realizate de sportivi, precum și de seriozitatea, determinarea, dar și buna dispoziție de care au dat dovadă baschetbaliștii pe parcursul zilelor petrecute la Târgu Mureș. 

Ne pregătim deja de următoarele GHEPARZII Summer Camps, respectiv cele din 15-18 iulie (categoria Under 15 / Unde 16) și 18-21 iulie (categoria Under 13 / Under 14). Aceste camp-uri vor aduce unele noutăți, pe care le detaliem în cele ce urmează.

În primul rând, întrucât antrenorul Marcel Țenter se află în recuperare după transplantul de rinichi realizat în 22 iunie, va fi cooptat în echipă un antrenor care să transpună în teren tematicile concepute și pregătite deja de către Coach Marcel:

”Vreau în primul rând să mulțumesc echipei de medici și personalului de la Institutul de Transplant Renal și Urologie de la Cluj! În ceea ce privește camp-urile GHEPARZII, în continuare programul rămâne neschimbat, campurile se țin la datele stabilite. Ele se vor desfășura sub supravegherea mea, dar sub execuția antrenorului Branko Jorović, care va face echipă cu Nenad Djurović”.


Branko Jorović este un nume foarte cunoscut pentru iubitorii baschetului din România: 

  • - Ca jucător, a evoluat în campionate puternice din Europa, precum Serbia (Borac Čačak, FMP Belgrad, Swisslion Takovo), Grecia (Olympias Patras, Kavala), Germania (Braunschweig), Bosnia (Igokea), dar și în România, la U-Banca Transilvania, antrenat fiind atunci de Marcel Țenter. 
  • - Are în palmares două Cupe ale Serbiei, una a României și a câștigat de două ori Liga Adriatică.
  • - A reprezentat țara sa la Campionatul Mondial din 2006 (Japonia) și a câștigat cu Serbia medaliile de aur la Universiada din 2003, din Coreea de Sud.
  • - Ca antrenor, a fost ”principal” la Politehnica Iași și secund la Bosna Royal (Bosnia).

Branko Jorović a ținut să transmită, la rândul său, un mesaj tuturor sportivilor și părinților care vor participa la GHEPARZII Summer Camp:

”Îi salut pe toți participanții la camp-urile GHEPARZII. Pentru mine, va fi o plăcere și o mare responsabilitate deopotrivă să lucrez cu voi! Sunt sigur că va fi o perioadă plină de energie, vom învăța multe lucruri despre baschet. Sunt foarte fericit că am această oportunitate de a lucra cu Marcel la GHEPARZII Summer Camps și sunt nerăbdător să trecem la treabă!”

Nu ratați oportunitatea de lucra cu doi antrenori deosebiți, coordonați de Marcel Țenter!
 

(0) Comments