Skip to main content

Trei ani de GHEPARZII

Trei ani de GHEPARZII

Trei ani de GHEPARZII

Am pornit la drum cu proiectul GHEPARZII în urmă cu trei ani, perioadă în care am realizat o mulțime de lucruri de care suntem mândri.

Au fost sute, poate mii de ore de antrenamente, în zeci de săli de pe întinsul întregii țări, am organizat zeci de camp-uri, unele de week-end, altele de o săptămână, am muncit cu sute de sportivi, am lansat Bursele GHEPARZII, am susținut workshop-uri cu antrenori, am vorbit despre mental coaching, despre nutriție și pregătire fizică și câte și mai câte.

Familia GHEPARZII a crescut mereu, în acest moment avem peste 50 de baschetbaliști și baschebtaliste care se pregătesc constant în programele noastre, alături de o echipă valoroasă de cinci antrenori, completată de antrenorii-voluntari care muncesc și învață alături de noi.

Însă cel mai important lucru pe care ni l-am propus încă din start și pentru care am muncit zi de zi alături de sportivi a fost progresul acestora!

Marcel Țenter: ”Sunt foarte fericit că am demarat acest program, sunt norocos și am privilegiul să lucrez cu copii extraordinar de talentați și cu o echipă foarte valoroasă și competentă. Ne concentrăm toate resursele pentru a fi mai buni în fiecare zi, pentru a putea ajuta tineri jucători români să se dezvolte!”

Proiectul nostru mai face astăzi un pas înainte, odată cu finalizarea unui proces de rebranding. Am pornit cu o idee, ne-am dorit ca toți sportivii cu care lucrăm să fie precum gheparzii - iuți, puternici, concentrați și foarte eficienți. 

Nu ne abatem de la această idee, ba dimpotrivă, ghepardul e complet acum și ne folosim de acest simbol în continuare pentru a ne defini identitatea.

Logo nou GHEPARZII

 

(0) Comments