Skip to main content

Reluăm seria GHEPARZII la Iași!

Reluăm seria GHEPARZII la Iași!

Reluăm seria GHEPARZII la Iași!

Pandemia de coronavirus ne-a afectat tuturor viețile și activitatea, este un lucru cert. Însă nu ne dăm bătuți, vrem să ajutăm sportivii să progreseze mereu, este în gena GHEPARZII acest lucru!

În toamna trecută am demarat un proiect minunat alături de prietenii noștri de la Iași, respectiv Sport a la Iași, asociația prin care Dorin Șchiopu se implică permanent în viața sportivă a comunității ieșene. Ne-am propus să muncim lunar cu baschetbalistele de la BC Starters, organizând aici camp-uri de week-end.

Până la întreruperea totală a activității sportive în România, am parcurs cinci asemenea camp-uri și am fost încântați de rezultate, de progresul foarte bun înregistrat de copii, prin multă muncă și concentrare.

Suntem foarte bucuroși să putem anunța reluarea programului ”GHEPARZII la Iași” prin organizarea, în week-end-ul 25-27 septembrie, a camp-ului #6!

Ca și la precedentele camp-uri, vom avea 10 ore de antrenamente cu Marcel Țenter (pregătire baschetbalistică), Nenad Djurovic (pregătire fizică) și dr. Isabelle Țenter (mental coaching), iar antrenorii clubului BC Starters vor beneficia de training suplimentar asupra temelor abordate în timpul camp-ului. 

Marcel Țenter:

Sunt foarte bucuros să putem reîncepe programul pornit anul trecut, sunt nerăbdător să ne antrenăm cu fetele de la BC Starters Iași! Abia așteptăm să simțim din nou atmosfera foarte frumoasă de lucru și de dezvoltare a jucătoarelor și abia aștept să ne vedem la Iași!

(0) Comments