Skip to main content

Lansăm proiectul BURSELE GHEPARZII

Lansăm proiectul BURSELE GHEPARZII

Lansăm proiectul BURSELE GHEPARZII

DE CE BURSELE GHEPARZII

Pregătirea personalizată este cheia succesului în orice sport, iar baschetul nu face excepție. Performanța se obține prin muncă, esențială fiind completarea antrenamentului de la club cu unul personalizat, orientat spre plusurile și minusurile sportivului.

GHEPARZII Basketball Țenter aduce experiența internațională a antrenorului de baschet Marcel Țenter și a echipei sale de tehnicieni, iar latura baschetbalistică este completată de pregătire fizică specifică, psihologie, recuperare fizică și mentală, nutriție, toate cu specialiști de renume în domeniile respective. Toate aceste activități presupun costuri (antrenori, săli, materiale, transport, cazare, masă etc.), pe care unii dintre părinți nu le pot suporta. 

În activitatea GHEPARZII din ultimii doi ani și jumătate, am întâlnit deseori situații în care sportivi talentați, dornici de muncă și progres, chiar dacă beneficiază din plin de sprijinul părinților, nu pot participa la activitățile noastre din cauza costurilor. Pregătirea continuă este cheia progresului și suntem mâhniți de fiecare dată când ne dăm seama că, din păcate, există o inechitate generată de condiția materială a sportivilor.

Acesta este motivul pentru care înființăm Bursele GHEPARZII, un program prin care încurajăm companiile să susțină financiar sportivii talentați care nu au acces la pregătirea personalizată continuă. Ne dorim să creăm, împreună cu mediul de business, un cadru transparent, solid și de durată, prin care să sprijinim talentul autentic, să întindem o mână de ajutor părinților și sportivilor care se sacrifică pentru a construi o carieră sportivă bazată pe talentul și dorința de muncă manifestate până acum. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ BURSELE GHEPARZII

Toate companiile și persoanele fizice care doresc să sprijine activitatea unor sportivi-prospecți care nu au posibilități materiale vor semna un contract cu ACS GHEPARZII Târgu Mureș. Antrenorul Marcel Țenter va evalua cazurile în parte, atât dintre sportivii cu care a intrat în contact, cât și la sugestiile antrenorilor din toată țara și va decide, alături de colectivul GHEPARZII, care sunt sportivii care intră în program. 

În funcție de fiecare caz în parte, se vor stabili detaliile colaborării, care vor fi cuprinse într-un acord-cadru semnat de GHEPARZII cu părinții sportivului. 

Pe măsură ce fondul Burselor GHEPARZII crește, vor fi cuprinși noi sportivi în sistem.

Companiile care contribuie vor primi rapoarte lunare despre modalitatea de cheltuire a sumelor puse la dispoziție, reprezentații acestor firme putând participa oricând la ședințele de pregătire sau cere informații despre stadiul sportivilor angrenați. 

Întrucât pregătirea individuală dă roade doar dacă se face pe termen lung, se vor lua în calcul doar colaborări de minim un an.

Programul Bursele GHEPARZII va fi promovat în permanență, atât pentru a atrage noi companii alături de proiect, cât și pentru a face cunoscută oportunitatea potențialilor sportivi talentați de a intra în program. De asemenea, companiile contributoare vor fi promovate pe toate canalele avute la dispoziție.  

Ne dorim ca Bursele GHEPARZII să înglobeze un număr cât mai mare de sportivi, astfel încât să ne asigurăm că toate talentele baschetbalistice din România au șanse egale să progreseze! Împreună cu dumneavoastră, putem pune umărul la renașterea baschetului românesc!

(0) Comments